Menu
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Корея про грантову допомогу та технічне співробітництво, ратифікованої Законом України від 26.07.2006 року № 36-V, однією із форм грантової допомоги й технічного співробітництва є відряджання експертів з Республіки Корея до України для передачі досвіду Кореї, знань та навичок, проведення досліджень.

Посольство Республіки Корея в Україні звернулось до Секретаріату Кабінету Міністрів України та поінформувало про намір провести Програму обміну знаннями у 2023-2024 роках, участь у якій фінансується Урядом Республіки Корея. Згадана програма передбачає надання консультацій та передачу досвіду Кореї країнам-партнерам задля сприяння їх сталому соціально-економічному розвитку.

В рамках Програми обміну знаннями (KSP) Міністерство економіки та фінансів Республіки Корея збирає проектні пропозиції від країн-партнерів по проектним темам і заходам, які будуть використовуватися для визначення порядку денного програми KSP на 2023-2024 роки.

Проектні пропозиції будуть проаналізовані та відібрані Міністерством економіки та фінансів Республіки Корея з урахуванням можливості застосування корейського досвіду і знань у відповідній сфері.

KSP була запроваджена у 2004 році Міністерством економіки та фінансів Республіки Корея з метою передачі позитивного корейського досвіду країнам-партнерам. Завдяки поглибленому та всебічному аналізу проблем, з якими стикаються країни, KSP формує практичні рекомендації та пропонує рішення з посиланням на попередній, порівнянний досвід Кореї. Програма також надає можливості для розбудови інституційних, організаційних та індивідуальних можливостей. Станом на 2020 рік було реалізовано майже 600 проектів, що охоплюють понад 1300 тем, у більш ніж 80 країнах світу. Щорічно впроваджується від 30 до 40 двосторонніх проектів із 20 країнами-партнерами.

Для участі у Програмі обміну знаннями необхідно заповнити форму проектної пропозиції (додається) та надати Міністерству охорони здоров’я України у термін до 27.09.2021 року на електронну адресу . Інформація щодо програми KSP та заповнення проектної пропозиції додається.

За додатковою інформацією звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (вул. Володимира Вернадського, 9, к. 55, тел. 766-48-09)

Додатки >>