Menu
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

В музеї історії університету в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам факультету медицини і фармації.

Цьогоріч отримали дипломи магістрів з напряму «Медицина» 23 іноземні випускники, дипломи магістрів з напряму «Фармація, промислова фармація» – 12 вітчизняних та 34 іноземні випускники, дипломи бакалаврів з напряму «Фізична терапія, ерготерапія» – 19 вітчизняних випускників. Серед випускників факультету були заохочені грамотою ректора Софія Правдіна (бакалавр, фізична терапія, ерготерапія) та Дар’я Сіренко (магістр, фармація).

Відкрив урочисту частину словами привітання випускників декан факультету професор Сергій Козлов. До дипломованих бакалаврів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» звернувся завідувач кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології професор Олег Неханевич. Він побажав молодим спеціалістам професійного зростання і висловив сподівання побачити їх уже цієї осені серед студентів магістратури.

Привітали з омріяним днем отримання дипломів випускників-магістрів спеціальності «Фармація, промислова фармація» заступник декана факультету доцент Тетяна Потапова та викладачі кафедр фармацевтичного напряму. Вони побажали молоді знайти гідне застосування набутих в університеті знань і ніколи не зупинятися на шляху досягнення своєї мети.

Викладачі вручили студентам довгоочікувані документи про завершення навчання та подякували батькам за гідне виховання молоді.

Своєю чергою випускники подякували адміністрації університету, співробітникам деканату і всім викладачам за їхнє уважне ставлення, допомогу і надані знання.

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам’ять і щирі усмішки.