Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

З 16 березня 2020 року всі без виключення кафедри Дніпропетровської медичної академії перейшли на дистанційну форму навчання. Кафедри вибрали різноманітні способи та платформи для розміщення методичних і навчальних матеріалів, а також матеріалів для контрольного оцінювання студентів.

В умовах, що склалися, повноцінне дистанційне навчання є в своєму роді викликом як для викладачів, так і для студентів. Було відчутно брак аудиторного спілкування із роз’ясненням важливих деталей тієї чи іншої теми. Все це вказує на необхідність подальшого вдосконалення системи дистанційного спілкування кафедрами, а також на переосмислення студентами поняття «самостійне опрацювання теми».

Слід сказати, що протягом попереднього тижня роботи було проведено моніторинг активності заходу на сайт, заповнення електронного журналу, активності надсилання контрольних робіт студентами та об’ємів зворотнього зв’язку викладачів зі студентами. Робота велася настільки активно, що періодично сайт не витримував і спостерігалися перебої з його роботою. Але ми подолали цю проблему і на сьогодні сайт працює в стабільному режимі.

Прохання кафедрам у разі виникнення проблем з технічного забезпечення роботи сторінки просимо надсилати запити на адресу  з поміткою «Технічна підтримка», або звертатися за телефоном +38(056)766-48-20.

Керівництво академії висловлює подяку всім кафедрам за роботу, яка проводиться із забезпечення дистанційного навчання, а також консультативну навчально-методичну роботу. Всі побажання щодо забезпечення перебігу дистанційної форми навчання будуть враховані нами у подальшому.

Ректор академії, професор Т.О. Перцева