Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

З першого вересня Дніпропетровська медична академія стала частиною університету Кембридж та отримала сертифікат від Кембриджського університету, який надає можливість офіційно готувати студентів та викладачів до міжнародних іспитів Cambridge English Assessment.

Сертифікати Cambridge English відкривають можливості для навчання, вступу до аспірантури, отримання вчених звань, візи та роботи в різних країнах світу.

Сертифікат визнають понад 20 000 роботодавців, університетів та урядових структур в усьому світі.

У 2019-2020 навчальному році пройшли безкоштовну підготовку понад 120 студентів та викладачів, 76 найстійкіших і найвмотивованіших студентів склали міжнародний іспит Cambridge English.

З них - 31 отримали сертифікат В2; 22 - сертифікат В1; 19 – сертифікат А2.

Попри карантинні умови наш центр у 2019 - 2020 став найбільшим підготовчим центром у м. Дніпро. Ми пам’ятаємо про небезпеку та дотримуємося усіх правил безпеки, але як наголосила ректор ДМА Т.О. Перцева: «Ми повинні бути активними, адаптивними і забезпечувати роботу, адже навчаємо лікарів, які на сьогодні є неабияк затребуваними». І ми - викладачі «Cambridge English Preparation Centre», дійсно пишаємося тим, що навчаємо найрозумніших студентів у цьому світі – студентів-медиків!

Курси з вивчення англійської мови в академії починають працювати з 1 жовтня 2020 року.

Заняття відбуватиметься в аудиторіях із обов'язковим використанням засобів індивідуального захисту та дотриманням соціальної дистанції.

Результатом щорічного навчання є обов’язкове складання міжнародного незалежного іспиту із знання англійської мови на базі кафедри мовної підготовки.

Бажаємо успіху та плідного оволодіння англійською мовою!

Додаткова інформація телефоном +38(068) 310 00 11