Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

6 жовтня 2020 року на кафедрі гістології відбулося онлайн-засідання студентського наукового гуртка, де заслухали доповідь старости СНТ з гістології Підгорної Інни, студентки 8-а групи, 3 курсу, на тему: «Гістологічні дослідження удостоєні Нобелівськими преміями 2019-2020 роках».

Через складну ситуацію в світі у зв’язку з пандемією СOVID-19 засідання СНТ з гістології було проведено в онлайн режимі, проте студенти виявили велику зацікавленість щодо роботи СНТ. Учасники онлайн-конференції з цікавістю прослухали доповідь та долучились до її активного обговорення. Також було обговорено пропозиції та короткий виклад думок студентів щодо обрання тем, написання, оформлення наукових робіт і доповідей.

СНТ кафедри гістології є платформою для реалізації студентами своїх наукових амбіцій, ораторського мистецтва та ерудиції, адже під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри студенти навчаються вільно висловлювати свої думки публічно та орієнтуватися у нових питаннях галузей медицини і науки, більш детально вивчати основу дисципліни, пропонувати власні ідеї майбутніх робіт і дослідів.

Тож якщо Ви бажаєте самореалізувати себе у сфері наукової діяльності, цікавитесь новітніми науковими розробками та дослідженнями в галузі гістології і медицини вцілому - запрошуємо Вас до участі в нашому СНТ!