Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Швидкий розвиток сучасної медицини та реабілітації потребує від фахівців постійного вдосконалення, що можливо завдяки функціонування системи безперервного професійного розвитку. На жаль, зміни у сучасному світі, що пов’язані з широким розповсюдженням COVID-19, унеможливлюють застосування традиційних підходів до навчання.

За ініціативи співробітників кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології на базі ДЗ «ДМА» з 19.10 по 30.10 проходив виїзний навчальний цикл з фізичної та реабілітаційної медицини. Для викладання на циклі було запрошено доцента кафедри медичної реабілітації, фізіотерапії та спортивної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, міжнародного тренера з Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров'я  к.мед.н. с.н.с Голіка Володимира.

Заняття проходили у вигляді презентації клінічних кейсів та розборів пацієнтів. Інтерактивна форма викладання матеріалу та зміст тренінгу викликали чималий інтерес з боку викладачів. По закінченню навчання курсанти склали теоретичний та практичний залік і отримали сертифікати, що дозволяють їм застосовувати набуті навички в клінічній практиці.