Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Дорогі студенти академії!

Щиро вітаю вас із творчим і волелюбним святом – Міжнародним днем студента! Студентські роки є найбільш особливим та цікавим етапом формування вашої особистості, світогляду, таланту, переконань та професійних ідеалів. Це свято долає кордони, символізує прогресивні зміни, соціальну активність та єднання студентської молоді усього світу.

Нехай студентський період вашого життя буде сповнений яскравими враженнями і професійними знаннями. Не маю сумніву, що ваші інтелектуальні здобутки, перемоги і вміння творчо мислити сприятимуть процвітанню Дніпропетровської медичної академії та України. Будучи частиною нашого навчального закладу ви примножуєте і збагачуєте найкращі традиції медичної освіти.

 

У ці складні часи, коли перед Україною та світом постають нові виклики, які пов’язані з пандемією коронавірусу COVID-19, бажаю вам не втрачати оптимізму і віри у власні сили, друзів та близьких. Ваша громадянська позиція здатна збільшити рівень відповідальності, людяності та духовності усього суспільства. Вдячна кожному з вас за те, що ви піклуєтеся про своє здоров’я і здоров’я своїх близьких, дослухаєтеся до рекомендацій лікарів і тим самим допомагаєте боротися з коронавірусною хворобою. Ця пандемія стала справжнім викликом і випробуванням для кожного з нас і медичної системи в цілому, але я щиро вірю, що завдяки єдності і взаємопідтримці ми з вами подолаємо усі труднощі, збережемо силу духу і рішучість.

Пишаюсь вашими успіхами і впевнена, що знання та досвід, які ви отримуєте під час навчального процесу, дозволять вам розкрити свій потенціал, пізнати незвідане і досягнути успіхів у професійному зростанні. Академія завжди буде гарантувати вам можливість для самореалізації і якісної освіти. Тож будьте наполеглевими, рішучими, успішними та відповідальними, захищайте свою точку зору і підтримуйте тих, хто цього потребує. Завжди сміливо йдіть за своїми прогресивними мріями і успіх неодмінно прийде.

Бажаю вам здоров’я, успіхів у навчанні, наполеглевості, нових відкриттів, творчих та наукових звершень!

З найкращими побажаннями,
ректор, член-кореспондент НАМН України, 
професор Т. О. Перцева