Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Грудень 2020 року для групи 1-б першого курсу І медичного факультету пройшов у підготовці до новорічних свят. Студенти вирішили допомогти волонтерам і зібрати подарунки від Діда Мороза вихованцям КЗ «Апостолівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Надія» та КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» Дніпровської районної ради Дніпропетровської області».

Про благодійну акцію «Напиши листа Діду Морозу» ми дізналися у соціальних мережах, інтерн першого курсу нашої академії Інна Василівна Омельченко розмістила пост. Цю ідею підтримали викладачі кафедри мовної підготовки. Разом з нашим викладачем латинської мови І. М. Апоненко ми підготували солодощі, подарунки і передали їх волонтерам. На жаль, через карантинні обмеження відвідування вихованців під забороною. Але найголовніше – це не створювати обмеження. Будь-яка допомога важлива, адже варто робити те, що ви можете, і саме зараз, не чекаючи кращого часу чи ідеальних обставин.

Нашими підопічними стали Данило Просенко (8 років) та Сніжана Павленко (6 років).

На фото: Аліна Цуркаленко, студентка 1-б групи, 1 курс, І медичний факультет та Інна Василівна Омельченко, інтерн 1 курсу ДЗ «ДМА».