Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Зараз на першому курсі ІІ міжнародного факультету навчається 231 студент з 27 країн світу. В умовах пандемії COVID-19 заняття на першому курсі проходять в змішаній формі навчання.

Зокрема базові медичні дисципліни (анатомія людини, біологія, фізика або хімія) студенти вивчають безпосередньо на відповідних кафедрах академії з дотриманням протиепідемічних заходів з приводу COVID-19.

Інші дисципліни першого курсу студенти вивчають у дистанційному форматі із застосуванням сучасних цифрових технологій на платформі Google.

На початку навчання – організаційні зустрічі з усіма нашими першокурсниками. Мета організаційних зборів – це сприяти швидкому адаптуванню іноземних громадян до нового культурного, соціального та освітнього середовища. Під час цих зустрічей співробітники деканату надали роз’яснення щодо правил внутрішнього розпорядку, паспортно-візового законодавства з приводу особливостей перебування іноземних громадян в Україні, медичного супроводу студентів-іноземців та правил проживання у гуртожитках академії.

Також першокурсники від академії безкоштовно отримали медичні маски, і були ознайомлені з правилами протиепідемічних заходів з приводу COVID-19 в нашій країні.

Вітаємо першокурсників та бажаємо яскравих та натхненних років навчання!