Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановна професор Перцева!

Напередодні Різдва і Нового року від імені Вейфанського медичного університету я хотіла б висловити найкращі побажання Вам і всім колегам Вашого університету. Бажаю всім вам здоров'я і процвітання в 2021 році.

2020 рік - незвичайний рік. Раптовий спалах пандемії Covid-19 порушив міжнародні відрядження, дружні візити і програми співпраці, але не зупинив розвиток нашої дружби і спільної діяльності. Спілкування за допомогою відеоконференцій і електронної пошти навіть зближувало нас. Ми щиро дякуємо Вам і Вашим колегам за підтримку і зусилля під час пандемії, які дозволили нашій співпраці успішно розвиватися. Ми також зворушені Вашим відношенням до подолання труднощів і активному пошуку засобів співпраці з нами.

У прийдешньому році ми продовжимо підтримувати концепцію світової спільноти однодумців, дотримуватися політики відвертості і реалізовувати освітню ініціативу «Один пояс, один шлях». Ми працюватимемо з нашими партнерськими інститутами у дусі інновацій і трансформації освіти, яка не знає кордонів, з новими ідеями, новими методами і новими рішеннями. Ми здійснюватимемо всесторонню співпрацю в області спільної підготовки студентів, обміну викладачами і спільних наукових досліджень, а також старанно сприяти глобалізації освіти. Я твердо вірю, що разом ми створимо світле майбутнє для взаємного розвитку.

Ще раз дозвольте привітати Вас з Різдвом та Новим Роком!

 

Гуан Інцзюнь,
Професор,
Президент Вейфанського медичного університету