Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

27 січня 2021 року в академії відбулися важливі навчально-методичні заходи: чергове засідання Центральної методичної комісії та навчально-методична конференція: “Академічна доброчесність як запорука якісного освітньо-наукового процесу”.

В режимі онлайн зареєструвалися і брали участь представники 56 кафедр академії та керівники навчально-наукових підрозділів. Також для обговорення на засіданні ЦМК були питання організації навчального процесу у весняному семестрі. Голова ЦМК, перший проректор, професор І. С. Шпонька проінформував учасників засідання про регламент організації навчального процесу в новому семестрі, наголосив на дотриманні вимог якості надання освітніх послуг.

З великою зацікавленістю онлайн аудиторії пройшла навчально-методична конференція, яка включала дві доповіді:

  1. “Академічна доброчесність - від теорії до практики”. Доповідач проф. О. В. Макаренко.
  2. “Сучасні технології обробки та аналізу наукових даних в галузі охорони здоров’я - біостатистика”. Доповідач проф. Л. В. Крячкова.

На високому методичному рівні доповідачі провели аналіз законодавчих документів та положень нашого державного закладу щодо дотримання академічної доброчесності у педагогічній, науково-педагогічній та науковій діяльності кожного працівника, навели сучасні підходи до аналізу наукових даних - біостатистики.

З повним викладом презентацій доповідей можна ознайомитися за посиланням Доповіді НМК >>