Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

ДМА День відкритих дверейДнями в академії було проведено «День відкритих дверей». Зустріч із майбутніми випускниками шкіл, їх батьками проходила онлайн на каналі Youtube. Всі ті, хто підключився та взяв участь у заході, мали можливість наживо поспілкуватися з ректором Дніпропетровської медичної академії, професором Тетяною Олексіївною Перцевою та з відповідальним секретарем приймальної комісії, доцентом Оленою Олексіївною Русаковою.

 

Мета такої зустрічі -  ознайомити вступників з особливостями вступної кампанії 2021 року, правилами прийому до Дніпропетровської медичної академії, надати інформацію щодо спеціальностей та форм навчання у ДМА. 

Тетяна Олексіївна  розповіла про досягнення та привабливість навчання в академії, напрями підготовки та освітні програми. Відповіла на чисельні запитання учасників щодо організації навчального процесу та побуту студентів.
Олена Олексіївна звернула увагу майбутніх вступників на те, що цього року для вступу до медичного навчального закладу необхідно правильно зареєструватися на ЗНО з математики і обов'язково обрати пункт «отримати результати за шкалою 100-200 балів».
Учасників зустрічі цікавили питання вступу на бюджет, конкурсний бал, можливість вступу на другий курс, розподіл по факультетах, стипендії тощо. 

На сайті академії в розділі «Вступнику - Приймальна комісія» у вигляді презентації викладено інформацію щодо вступної кампанії 2021 року.

Якщо ви не встигли взяти участь у вищезгаданому заході або виникли нові запитання - телефонуйте або пишіть нам. Наші фахівці приймальної комісії нададуть вичерпну інформацію щодо спеціальностей, можливостей вступу на другий курс, особливостей вступної кампанії 2021 року, допоможуть правильно оформити та подати заяву для вступу на будь-яку спеціальність академії. 

Телефони приймальної комісії:

+38 (097) 733-84-15
+38 (056) 371-07-78 

Дніпропетровська медична академія радо чекає на професійно орієнтовану, якісно підготовлену молодь до складу великої та дружньої родини студентів нашого славетного навчального закладу.