Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» протягом багатьох років надає освітні послуги громадянам Кувейту, встановлений тісний зв’язок з Посольством Кувейту в Україні з питань медичної освіти громадян країни.
Народ Кувейту пройшов складний шлях становлення і боротьби за свою незалежність.


Його історія розпочалася з невеликого рибальського селища в XVII столітті. Наприкінці вісімнадцятого століття стратегічне положення Кувейту дозволило йому процвітати і стати ключовим торговим пунктом та центром будівництва човнів у регіоні.
19 червня 1961 р. Кувейт став незалежним із закінченням британського протекторату, а шейх Абдулла Аль-Салім Аль-Сабах став еміром. З 1963 року Національний день було перенесено на 25 лютого, відзначаючи дату, коли шейх Абдулла Аль-Салем Аль-Сабах у 1950 році прийшов до влади.

В 2021 році Кувейт буде святкувати свій 60-й Національний день Кувейту з особливою енергією та ентузіазмом. Це свято є важливою подією для всього арабського світу.
Загальнонаціональні урочистості включають вражаючий феєрверк та публічні збори з їжею та напоями та безліч розваг.
Щоб вшанувати свою країну, багато людей одягатимуться у традиційній одяг.
Вся країна виходить на вулицю, щоб взяти участь у різноманітних заходах, що забезпечують захоплюючі розваги.

Професорсько-викладацький склад, студенти Дніпропетровської медичної академії передають щирі вітання громадянам Кувейту з нагоди святкування 60-го Національного дня Кувейту. Бажаємо подальшого процвітання, дружби, миру і взаємної співпраці.