Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

На початку березня на кафедрі внутрішньої медицини 1 відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка для іноземних студентів, що навчаються англійською мовою. Воно було присвячене деяким актуальним питання пульмонології та складним у діагностиці й лікуванні захворюванням дихальної системи.

Під керівництвом доцента Мироненко О.В., асистентів Коваль Д.С. та Губи Ю.В. студенти групи №411 підготували доповіді на теми «Рак легень», «Ідіопатичний легеневий фіброз: сучасні підходи до діагностики та лікування», «Саркоїдоз», «Екзогенні альвеоліти» та інші. На думку гуртківців найцікавішою видалась доповідь про муковісцидоз, яку студент Хіляль Тарабех побудував у формі інтерактивної доповіді. Жваву дискусію серед слухачів викликала й інформація, що її представив Мохамад Шалабі стосовно раку легень. Найактивнішу участь у підготовці доповідей та їх обговоренні взяли Кедан Шоукат, Ал Юсуф Мохаммед Імран, Шокрі Раєд та Огаба Ндідіамака Марвелоус.

Засідання гуртка, що проводяться у формі міні-конференцій, завжди дозволяють підвищити зацікавленість студентів до предмета, оскільки інформацію вони отримують один від одного. При підготовці матеріалу на кожного з доповідачів накладається ще й підвищена відповідальність. Студенти зазвичай намагаються виконати свою роботу якнайкраще, а їх енергійність та обізнаність дозволяють провести засідання гуртка не лише з користю, а й з гарним настроєм!