Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Складна ситуація з коронавірусною інфекцією останнім часом дуже вплинула на наше життя та примусила змінити звичайний ритм. Багато студентів з інших країн, які навчаються в нашому університеті, у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією з COVID-19 у світі та в Україні, потребують нашої поради та допомоги. Гуртожитки університету, території високого ризику захворюваності вірусною інфекцією - все це обумовило необхідність профілактичних візитів викладачів до помешкань здобувачів освіти іноземних факультетів.

17.03.2021 року колектив співробітників кафедри інфекційних хвороб у складі: завідувачки кафедри, д. мед. н. К. Ю. Литвин, професора, д. мед. н. В. В. Маврутенкова, доцента, к. мед. н. З. О. Чикаренко та асистента кафедри Г. О. Ревенка відвідали студентів-іноземців 1 - 6 курсу у гуртожитках № 1, 3, 4.

Під час візиту було ретельно перевірено стан здоров’я студентів, контактних по COVID-19, задля виявлення можливого захворювання. Співробітники кафедри відповіли на всі запитання, які турбували студентів. Також була проведена бесіда про необхідність дотримання профілактичних заходів для запобігання хвороби та розповсюдження інфекції, роз’яснена послідовність дій у разі виникнення ймовірних симптомів хвороби.

В гуртожитках постійно проводяться заходи щодо дотримання вимог протиепідемічного режиму в умовах пандемії  COVID-19, що було підтверджено фахівцями кафедри.