Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

22 березня 2021 року відбулася зустріч адміністрації Дніпровського державного медичного університету з кандидатами на посаду голови Ради студентів університету. На зустрічі були присутні кандидати, які подали свої заявки на участь у виборах, представники студентського самоврядування, члени Центральної виборчої комісії та Окружної виборчої комісії, які складаються з представників від усіх факультетів.

Центральна виборча комісія засвідчила, що 21 березня завершився строк прийому документів від бажаючих взяти участь у виборах, які відбудуться 25 березня 2021 року. Голова Центральної виборчої комісії М. Сметана звернула увагу присутніх, що після отримання усіх необхідних документів було зареєстровано наступних трьох кандидатів: Гребень Максим Сергійович (І медичний факультет, 5 курс), Довгаль Едуард Валентинович (І медичний факультет, 4 курс) та Кіжнер Рафаель Ігорович (І медичний факультет, 3 курс).

Центральна виборча комісія прийняла і розглянула заяви та основні положення програми перспективної діяльності кандидатів про розвиток студентського самоврядування Дніпровського державного медичного університету.

Ректор Тетяна Олексіївна Перцева привітала усіх кандидатів і наголосила на важливості подальшого розвитку студентського самоврядування в університеті, бо це сприяє активному залученню студентів до вирішення актуальних побутових і навчальних питань, а також захисту їхніх прав та інтересів. Тетяна Олексіївна подякувала учасникам зустрічі за їхню активність, відповідальність, громадську позицію та небайдужість до майбутнього нашого навчального закладу. Також, вона висловила сподівання на плідну співпрацю, побажала усім кандидатам успіху та перемоги і пообіцяла максимальну підтримку прогресивним студентським ідеям, які будуть сприяти подальшому розвитку креативності, всебічному духовному зростанню, науковому та освітньому прогресу нашого навчального закладу.

Під час обговорення актуальних питань функціонування студентського самоврядування перший проректор Шпонька Ігор Станіславович наголосив на необхідності більшої співпраці між українськими та іноземними студентами, оскільки активне залучення іноземних студентів до органів студентського самоврядування сприятиме обміну досвідом, розвитку творчої і волонтерської діяльності серед студентів. Було підкреслено, що лише спільними зусиллями і взаємопідтримкою можна створити комфортне середовище, яке сприятиме процвітанню та досягненню найбільших успіхів у питаннях навчання, творчості і науки.

Окрему частину зустрічі Тетяна Олексіївна Перцева присвятила необхідності суворого дотримання протиепідемічних заходів в університеті, адже наше місто та область близькі до показників червоної карантинної зони, а тому кожен має проявити свою відповідальну поведінку у питаннях запобігання поширення хвороби, з метою зменшення навантаження на медичну систему нашого регіону і України в цілому.