Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

За дорученням міського голови Філатова Бориса Альбертовича щодо посилення взаємодії та співпраці між Дніпровською міською радою та закладами вищої освіти нашого міста, депутати Дніпровської міської ради Дитятковська Євгенія Михайлівна, Гельфер Григорій Аркадійович та радник міського голови з питань вищої освіти Тупиця Олег Леонідович відвідали Дніпровський державний медичний університет, де зустрілися з керівництвом ЗВО: ректором Перцевою Тетяною Олексіївною та проректором з адміністративно-господарської роботи Самко Віктором Васильовичем.

На зустрічі були обговорені актуальні питання, які турбують університет, а також можливість надання допомоги міської ради у їх вирішенні. Було наголошено на необхідності посилити комунікацію між ДДМУ і міською владою, обговорено напрямки співпраці у різних сферах діяльності університету: освіти, культури, молодіжної політики тощо.

Професор Перцева Т. О. загострила увагу на необхідності патрулювання поліцією території університету задля створення безпечних та комфортних умов навчання та проживання іноземних громадян, які навчаються у виші, а також потреби в благоустрої прилеглих територій гуртожитків, обрізці аварійних дерев на території ЗВО тощо.

Дитятковська Є. М. відзначила велику роль колективу фахівців університету в боротьбі з коронавірусною хворобою COVID-19.

Наприкінці зустрічі Перцева Т. О. висловила щиру вдячність міському голові Борису Філатову за актуалізацію уваги до закладів вищої освіти, які знаходяться в місті Дніпро.