Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Відбулася конференція студентів Дніпровського державного медичного університету, яку рішенням делегатів очолила голова профкому студентів Нємкович Вікторія. Секретарем конференції студентів було обрано Долуду Артема.

Відповідно до порядку денного конференція студентів розглянула такі питання:

  1. Про внесення змін до «Положення про студентське самоврядування».
  2. Про внесення змін до «Положення про вибори в органи студентського самоврядування».
  3. Про затвердження нової емблеми студентського самоврядування Дніпровського державного медичного університету.

З першого та другого питань головуюча конференції студентів Нємкович Вікторія запропонувала затвердити внесення змін до «Положення про студентське самоврядування» і «Положення про вибори в органи студентського самоврядування» у зв’язку зі зміною типу та перейменуванням закладу. Також було запропоновано розглянути питання щодо розширення представницького складу Ради студентів Дніпровського державного медичного університету з метою більш демократичного функціонування Ради студентів. Одноголосним рішенням було підтримано внесення змін до «Положення про студентське самоврядування» і «Положення про вибори в органи студентського самоврядування».

Щодо проєкту нової емблеми студентського самоврядування Дніпровського державного медичного університету, то його підтримала більшість делегатів конференції студентів.

Учасники конференції, відзначили зростання активності молоді в студентському житті та запросили до участі в студентському самоврядуванні.