Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Нашій улюбленій газеті «Пульс» виповнюється 90 років.

 

Це славна для газети доля, ціла епоха, яка знайшла відображення на сторінках періодичного видання. 

Впродовж усього історичного шляху наша газета декілька разів змінювала свою назву, кожного разу віддзеркалюючи найважливіші події в житті навчального закладу. Як би не змінювалася її назва, газета залишалася відданою своєму читачеві, небайдужа до всього, що відбувалося в медичній освіті і навчальному закладі.

Народжена в буремні для країни часи, вона разом з нашим навчальним закладом пройшла через випробування і перемоги, труднощі і звершення, завжди об’єднувала і підтримувала, виховувала і надихала багатотисячну аудиторію студентів і викладачів, які неуклінно залишалися її відданими читачами.

Змінюючи зовнішнє обличчя, висвітлюючи нові насущні проблеми наша газета завжди залишалася носієм високої культури і духовності, відданості медичній професії і гуманізму.

Наполеглива творча праця майстрів пера, творчих особистостей професорсько-викладацького складу і студентів забезпечила можливість нашій газеті протягом всього історичного шляху посідати гідне місце серед усіх вузівських багатотиражок міста і країни.

Газета «Пульс» і сьогодні залишається творчим майданчиком для досвідчених фахівців і молодих початківців-медиків.