Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Останній іспит в Alma Mater дуже хвилюючий для наших шестикурсників. Кожного студента не полишає відчуття, що шість років промайнули швидше ніж здавалося, і ось він - останній відповідальний діалог з викладачами. Надзвичайно емоційним було інтерв’ю стосовно вражень студентів шостого курсу щодо останнього клінічного іспиту.

І ось їх відгуки:

Враження від державної атестації позитивне, не зважаючи на власні хвилювання, відчуваємо себе комфортно, піднесено, викладачі підтримують професійну дискусію «на рівних» і це заспокоює. Цікаво проходити практичні навички. Через карантин цього так не вистачало…

 

Дуже сподобалась професійна підтримка викладачів під час практичних навичок. Спокійна атмосфера спілкування дозволяла висловити та проявити свої знання та вміння.

 

Все організовано чітко та лаконічно… Дуже корисним було отримати практику розуміння важливості прийняття рішення у стислому часі!!!

 

Хотілось би висловити щиру подяку викладачам за надзвичайно корисні консультації – всі настанови та поради чітко та доступно роз’яснені.

 

Іспит виявився не таким вже і страшним та додав професійної впевненості…

 

Робота в навчально-тренінговому центрі симуляційної медицини ДДМУ захоплює! Дозволяє відчувати гідний рівень професійної підготовки… Міжнародний!

 

Цей іспит додав нам впевненості готовності до нових випробувань лікарської практики…

 

Хочу висловити величезну подяку за організацію випускних іспитів. Все пройшло швидко, без затримок і структуровано. Був продуманий маршрут студентів до дрібниць, а викладачі атмосферно додавали впевненості та спокою.

 

Чудовий формат! Дуже радісно від того, що іспит проходив off-line та нарешті можна було застосувати теоретичні знання на практиці. Звичайно, хвилювалася, але доброзичливе ставлення викладачів та чітко витриманий таймінг дозволив зібратись та гідно пройти всі станції.

 

Пишаємося нашими випускниками та бажаємо їм успіхів у майбутньому!