Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Яскравий літній день. Біля Морфологічного корпусу Дніпровського державного медичного університету збираються бадьорі люди зі щирими усмішками, повними здивування очима. Здавалося, ось тут вони зовсім нещодавно давали клятву Гіппократа. Але насправді минуло вже три десятиліття, відколи дипломованими лікарями покинули свою Альма-матер.

 

5 червня Дніпропетровський державний медичний університет зустрічав своїх випускників. З нагоди 30-річчя закінчення університету лікарі-випускники першого медичного факультету злетілися з різних регіонів України. Досвідчені лікарі з радістю відгукнулися на запрошення свого однокурсника, лікаря-психотерапевта Бориса Ганицького, адже так приємно знову повернутись у свою молодість, у студентські роки, зустріти через багато років своїх однокурсників, знову, як і в далекі студентські роки, зайти до аудиторії рідного вишу, який видав путівку у складний світ медицини, яка стоїть на варті людського здоров’я.

Щирі усмішки і теплі обійми, а також цікаві розповіді про медичну долю, родину і дітей – все це відбувалось у трепетній  атмосфері  любові до своєї професії.

Ми ж бажаємо всім випускникам ДДМУ здоров’я, професійних успіхів і вдячності від людей, затишку в родинах і миру в Україні, а також Божого благословення.