Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Проходить підсумкова атестація випускників, які навчалися в Дніпровському державному медичному університеті за освітньою програмою «Фізична терапія, ерготерапія» (перший бакалаврський рівень). Іспити відбуваються на базі кафедри «Фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології». Голова атестаційної комісії професор Катерина Юріївна Гашинова. 

Ректор ДДМУ професор Тетяна Олексіївна Перцева привітала випускників з початком атестації та побажала успіхів у подальшій практичній діяльності, зазначивши, що професія є вкрай перспективною та має попит на ринку праці в Україні.

Декан 1 медичного факультету професор Юлія Валеріївна Сілкіна також побажала успішного завершення навчання та продемонструвати свої знання на найвищому рівні.

Атестаційні випробування триватимуть два дні, протягом яких випускники мають вирішити 80 тестових завдань і розв’язати клінічні задачі. Далі їх очікує 7 станцій практичних навичок, які включають: навички з неврології за професійним спрямуванням, з основ кардіології та пульмонології за професійним спрямуванням, з травматології та ортопедії за професійним спрямуванням, з основ фізичної терапії, ерготерапії.

Знаково, що в нашому університеті це перший випуск здобувачів за освітньою програмою «Фізична терапія, ерготерапія». Випускники з цікавістю навчалися всі чотири роки і мали непереборне бажання отримати очікувану спеціальність.

З огляду на те, що багато випускників бажають продовжити навчання у магістратурі за цією спеціальністю, ми всіх їх чекаємо в нашому університеті.