Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Дніпровський державний медичний університет з червня 2021 року розпочинає плідну співпрацю з Альянсом університетів Шовкового шляху (Китай). Це відкриє доступ для наших студентів і викладачів до віртуальних літніх курсів UASR 2021, які підготовлені секретаріатом Альянсу університетів Шовкового шляху.

Щоб надати високоякісні міжнародні освітні ресурси, цьогоріч понад 70 експертів з мережі UASR представлять понад 80 лекцій і занять, що охоплюють різні дисципліни з різних галузей знань, в тому числі і медицини.
Курси будуть безкоштовні для викладачів і студентів університетів-членів UASR і триватимуть з 19 до 30 липня 2021 року.

Програма технічно підтримується Міжнародним центром знань інженерних наук і технологій під егідою ЮНЕСКО (IKCEST). Більшість курсів будуть зареєстровані і доступні через систему IKCEST.

Детальну інформацію про курси в декількох областях і інструкції щодо реєстрації можна знайти в додатках або на веб-сайті.  

 

 


Довідково

Альянс університетів Нового Шовкового шляху був створений 22 травня 2015 року за ініціативи Сіаньського транспортного університету (Китай). До участі альянсі залучено понад 154 університети з 38 країн і регіонів, а також ряд висококласних аналітичних центрів і дослідницьких платформ, таких як Спільний дослідницький інноваційний центр Економічного поясу Шовкового шляху.

Альянс університетів Нового Шовкового шляху - це неурядова, неприбуткова, відкрита міжнародна платформа співпраці у сфері вищої освіти, створена університетами Китаю та інших зарубіжних країн. Створення платформи для співпраці в галузі освіти й відкритого регіонального розвитку буде сприяти обміну між університетами різних країн і регіонів, розташованих уздовж «економічного поясу Нового Шовкового шляху» для спільного навчання, наукових досліджень, культурних комунікацій, політичних досліджень, медичних послуг і охорони здоров'я. Це підсилює взаєморозуміння і дружбу між молодими людьми, а також сприятиме розвитку міжнародних зв'язків.