Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Дніпровський державний медичний університет 3 липня взяв участь у міському освітньому фестивалі Dnipro education city, що відбувся в парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка і презентував усі заклади вищої освіти нашого регіону.

Майбутні студенти змогли ознайомитися з презентаційними матеріалами та інформаційними стендами нашого Університету, дізнатися більше про історію, матеріально-технічну базу, освітні програми і конкурентні переваги Дніпровського державного медичного університету, а також поспілкуватись з керівництвом закладу, досвідченими фахівцями приймальної комісії, викладачами та студентами.

Неабияку увагу відвідувачів фестивалю привернули майстер-класи кафедри медицини катастроф та військової медицини з надання реанімаційних заходів на місці події, які були спрямовані на розвиток базових навичок з надання першої медичної допомоги. Викладачі кафедри на практиці доводили, що основні реанімаційні заходи повинен знати кожен, адже це знання, яке рятує життя.

До учасників та гостей фестивалю з вітальним словом звернулася ректор Дніпровського державного медичного університету, професор Перцева Тетяна Олексіївна, яка наголосила на визначальній ролі професії лікаря в житті людини та сучасного суспільства загалом. В цей непростий період лікарі, викладачі та студенти університету докладають великих зусиль для боротьби з коронавірусною інфекцією в лікарнях нашого міста. Саме тому, Дніпровський державний медичний університет постійно відкритий для нового покоління талановитих студентів, які зможуть перейняти досвід і традиції нашого навчального закладу.

Такі освітні заходи мають важливе значення, бо надають можливість ознайомити молодь з освітніми програмами, напрямками підготовки, умовами вступної кампанії та досягненнями вищих навчальних закладів нашого міста. Високий рівень організації фестивалю Dnipro education city ще раз підкреслив цінність і ефективність співпраці між університетами міста та місцевою владою. Фестиваль став місцем нових можливостей з вибору сучасних спеціальностей, професійних дискусій, презентацій вищих навчальних закладів та спілкування з майбутніми студентами. Це стане потужним джерелом подальшого розвитку якісної вищої освіти в нашому місті.

Також під час фестивалю вітчизняні та іноземні студенти натхненно виконали гімн нашого університету, запрошуючи до дружної медичної родини нове покоління майбутніх лікарів.

Щиро дякуємо всім організаторам та учасникам міського освітнього фестивалю Dnipro education city!