Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні викладачі, студенти, співробітники!

 

Ми напередодні нового 2021-2022 навчального року. Він увійде в нашу історію 105-ю річницею з дня заснування Дніпровського державного медичного університету.

 

В минулому навчальному році ми підтвердили свій потужний освітній статус в державі і за її межами, заклавши фундамент подальшого сталого розвитку.

Зміна типу і назви навчального закладу на Дніпровський державний медичний університет створили для нас нові можливості освітньої та наукової діяльності в Україні й зарубіжних країнах.

Наш навчальний заклад вперше успішно пройшов акредитацію 4-х освітньо-професійних і 6 освітньо-наукових програм, забезпечивши можливість надання освітніх послуг на додипломному і післядипломному рівнях громадянам України і іноземних держав на найближчі роки. Ця напружена робота потребувала консолідованих зусиль всього професорсько-викладацького складу, колективу університету в цілому і ми достатньо її виконали.

В складних умовах року пандемії,  пов’язаної з COVID 19, забезпечували навчальний процес в онлайн форматі, не знижуючи вимоги до його якості. Як підтвердження цього за підсумками державних кваліфікаційних іспитів «Крок 1», «Крок 2» наш університет незмінно поміж кращих медичних навчальних закладів країни.

В доволі складних економічних умовах минулого року продовжувалася робота щодо зміцнення матеріально-технічної бази ДДМУ. Суттєво зросла потужність нашого симуляційного навчального центру, проведені закупки сучасних технічних засобів навчання, навчальної літератури, продовжувалися ремонтні роботи та благоустрій території.

Ми в повному обсязі реалізували наші плани із набору студентів бюджетної форми навчання на перший курс і ведемо активну роботу щодо забезпечення достатнього обсягу набору на контрактну форму навчання.

Наш університет впевнено розпочинає новий 2021-2022 навчальний рік, який не обіцяє бути легким і безтурботним, попереду нові виклики і горизонти. Впевнена, що всі разом спільними зусиллями ми здолаємо всі труднощі й гідно продовжимо традиції нашого славетного навчального закладу.

Висловлюю глибоку повагу, вдячність кожному з Вас за самовіддану, творчу працю на ниві вищої медичної освіти.

Вітаю професорсько-викладацький склад, студентів і співробітників з новим 2021-2022 навчальним роком! Міцного непохитного здоров’я вам і вашим родинам, творчої праці, нових здобутків в освітній і науковій діяльності.

 

Ректоp,
член-кореспондент НАМН України,
професор Т.О. Перцева