Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

20 жовтня 2021 року після тяжкої хвороби пішла з життя завідувачка сектору методичної роботи, директор бібліотеки (2004-2013), ветеран праці Дніпровського державного медичного університету Локтіонова Людмила Костянтинівна.

Локтіонова Людмила Костянтинівна народилася 12 квітня 1950 року в м. Дніпропетровську в родині робітників. У 1967 році закінчила Дніпропетровську середню школу №2 і вступила до Дніпропетровського культурно-освітнього училища. Після закінчення училища з червоним дипломом у 1969 році отримала спеціальність бібліотекаря і була направлена на роботу в дитячу бібліотеку №3 м. Дніпропетровська, де працювала спочатку бібліотекарем, а потім завідувачем молодшого відділу обслуговування читачів. У 1971 році перейшла в бібліотеку Дніпропетровського технологічного технікуму бібліотекарем. Закінчила Харківський державний інститут культури і отримала спеціальність бібліотекаря-бібліографа. З 1981 року працює у бібліотеці Дніпропетровської державної медичної академії, спочатку у якості старшого методиста, а потім з 1983 по 1994 рр. - завідувачкою бібліотеки.

З 1994 по 2004 роки обіймала посаду заступника завідувача бібліотеки. З 2004 по 2013 роки знову керує бібліотекою, але вже обіймає посаду директора бібліотеки. З 2014 року по теперішній час працювала на посаді завідувачки сектору методичної роботи.

Людмила Констянтинівна внесла вагомий внесок в розбудову бібліотеки університету, формування нових сучасних напрямів бібліотечної справи зростання книжкового фонду. Високий професіоналізм, відповідальність, доброзичливість і повага до читачів, якості, які створювали велику шану до Людмили Костянтинівни з боку студентів і викладачів університету.

Самовіддана праця Локтіонової Л.К. відзначалася грамотами Міністерства охорони здоров’я України, обласної державної адміністрації, ректорату університету.

Світла пам'ять про Локтіонову Л.К. буде зберігатися в серцях численних поколінь студентів і викладачів Дніпровського державного медичного університету.