Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Конгрес анестезіологів України 2021

У Києві 21-24 жовтня 2021 року урочисто пройшов VIII Національний конгрес анестезіологів України КАН-2021, в якому активну участь взяли співробітники кафедр – анестезіології та інтенсивної терапії, анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів ФПО, медицини катастроф та військової медицини Дніпровського державного медичного університету.

В межах конгресу для лікарів анестезіологів та дитячих анестезіологів нашими співробітниками прочитано понад 15 лекцій з актуальних питань анестезіології та інтенсивної терапії, нутритивного забезпечення пацієнтів у відділенні інтенсивної терапії. Проведено майстер-клас з універсального алгоритму проведення розширених реанімаційних заходів у дітей: основні зміни від 2021 року.

В рамках конгресу проведено засідання правління та делегатів VIIІ Національного конгресу анестезіологів України, звіт керівних органів та вибори президента ГО «Асоціація анестезіологів України».

Асоціація анестезіологів України є добровільним всеукраїнським громадським об’єднанням. Асоціація налічує понад 6,5 тисяч фахівців, до яких належать практичні лікарі, науковці та дослідники в галузі анестезіології та інтенсивної терапії. Асоціація анестезіологів України є членом Всесвітньої федерації спілок анестезіологів та Європейської асоціації анестезіологів.

Щиро вітаємо доктора медичних наук, професора кафедри анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів ФПО Клигуненко О.М., яка є віцепрезидентом ГО «Асоціація анестезіологів України».