Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

18 грудня в Києві відбулась  церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році. 

Захід був організований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства у співпраці  з Програмою Ради Європи  «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Дніпропетровська обласна рада була відзначена дипломом «Спеціальна відзнака» за проект дистанційного навчання лікарів загальної практики – сімейних лікарів в тематиці «Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах».

Віце-прем'ер-міністр – Міністр регіонального розвитку та ЖКГ Геннадій Зубко під час вручення нагороди заступнику голови Дніпропетровської обласної ради Мгеру  Куюмчяну зазначив, що місцева влада Дніпропетровщини  впроваджує в життя проект з дистанційного навчання лікарів, реалізовуючи  державну стратегію в реформуванні галузі охорони здоров'я.

Веб-конференції, які сприяють втіленню медичної реформи і підвищенню кваліфікації лікарів первинного рівня, започатковані Дніпропетровською обласною радою і Дніпропетровською медичною академією майже два роки тому. За цей час видано понад 1200 сертифікатів, які надають право отримати додаткові бали в період атестації сімейних лікарів.