Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Наприкінці лютого відбулось засідання студентського гуртка  на базі кафедри хірургії 2 в обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова.

На ньому розглядались актуальні питання хірургічної практики. Засідання проводили викладачі кафедри, які ділилися  своїми знаннями і досвідом з молоддю, розповідали про розробки, впровадження та застосування лапароскопічних операцій. Студенти пройшли тренінг з практичних навичок та взяли участь у майстер – класі з хірургії. Наприкінці засідання майбутні медики відповіли на запитання вікторини. Найкмітливіші з учасників  вікторини отримали в дарунок наукові роботи керівника гуртка, завідувача кафедри хірургії 2, професора О.Б. Кутового.

Діяльність гуртка спрямована на оволодіння студентами практичних навичок і підготовки майбутніх фахівців до виконання ними професійної діяльності. Слушні поради, підтримка старших колег, їхні знання та досвід, які надихають студентів зараз, допоможуть їм стати висококваліфікованими спеціалістами у майбутньому.

Колектив кафедри хірургії 2 запрошує долучитися до роботи гуртка студентів, які прагнуть отримати необхідні навички та знання в професійному середовищі методом активного навчання. Засідання клубу відбуваються щопонеділка з 16 до 18 години.