Menu
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні викладачі, студенти, співробітники, медичні працівники!

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем медичних працівників України!

Уже не перший рік ми відзначаємо головне професійне свято в умовах, коли наші медики героїчно рятують життя співвітчизників на полі бою та в тилу, надійно тримаючи медичний фронт України поруч із її захисниками. 

Наш багатотисячний колектив є потужною складовою медичної спільноти України, центром формування її кадрового потенціалу, впровадження інновацій та технологій, надання якісної медичної допомоги.

Попри всі випробування ми продовжуємо реалізовувати амбітні плани, зміцнюємо й розвиваємо наші можливості переддипломної та післядипломної підготовки фахівців галузі охорони здоров'я.

Глибока вдячність всім і кожному, хто присвятив своє життя найгуманнішій у світі професії, хто повсякденною кропіткою працею прокладає шлях молоді до професійного мистецтва, хто надає допомогу в університетських лікувальних закладах, на клінічних базах міста та області, наповнює скарбницю медичної науки.

Дякую вам за відвагу та мужність! Це саме ви приймаєте на себе тягар людської болі та страждань, оберігаєте найцінніше, що є в людини - її життя.

Бажаю кожному з вас найвищих досягнень у професійній діяльності, незламності духу та незмінної впевненості у власних силах. Будьте щасливі здорові та успішні! Зі святом!


З повагою -
ректор ДДМУ, академік НАМН України,
професор Тетяна Перцева