Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

22 вересня 2023 р. у Дніпрі відбулася особлива подія – виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування під головуванням очільника Михайла Радуцького.

У засіданні взяли участь профільний міністр Віктор Ляшко, народні депутати, представники медичних закладів області та закладів вищої освіти. Від ДДМУ на виїзну нараду Комітету були запрошені перший проректор, професор Ігор Шпонька, проректор з наукової роботи, професор Олександр Гудар’ян, декан факультету післядипломної освіти, професор Володимир Снісарь.

Темою обговорення стали питання організації інтернатури для випускників вищих медичних навчальних закладів, а також надання медичної допомоги в закладах охорони здоров’я, забезпечення лікарськими засобами та витратними матеріалами. Як зазначив Михайло Радуцький, попри критичну економічну ситуацію в країні через війну, охорона здоров’я залишається найважливішим питанням.

Для нашого університету підготовка лікарів-інтернів є одним із пріоритетних завдань. Професорсько-викладацький склад ДДМУ має багаторічний досвід і докладає всіх необхідних зусиль для виховання  молодих професіоналів для галузі охорони здоров’я України.