Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

На кафедрі психіатрії, наркології й медичної психології Дніпровського державного медичного університету виданий навчальний наочний посібник за загальною редакцією професора В. В. Огоренко «Комплекс освітніх тренінгів з першої психологічної допомоги особам у кризових ситуаціях». Дніпро: ЛІРА, 2023. 268 с.

Авторський склад: Огоренко В.В., Ніколенко А.Є., Шустерман Т.Й., Кокашинський В.О., Ліхолетов Є.О., Мамчур О.Й.

Посібник містить організаційну структуру, зміст і методологію викладання комплексу освітніх тренінгових заходів, а також поняття, загальні принципи й алгоритми надання першої психологічної допомоги.

Видання має на меті покращення засвоєння алгоритмів поводження осіб, які надають першу психологічну допомогу в кризових ситуаціях, зокрема завдяки його наочності.

Посібник створений відповідно до програми симуляційного тренінгу «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях» в межах неформальної освіти безперервного професійного розвитку для лікарів-психіатрів, наркологів, лікарів загальної практики-сімейних лікарів і лікарів-психологів.

Зі змістом можна ознайомитись у бібліотеці ДДМУ, репозитарії ДДМУ https://repo.dma.dp.ua/id/eprint/8539 та на кафедрі психіатрії, наркології і медичної психології за адресою: м. Дніпро, вул. Бехтерєва, 1.