Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

На рахунку молодіжної спільноти ДДМУ багато добрих справ. Більшість наших студентів не лише долає висоти обраної професії, а й бере діяльну участь у науковому пошуку, волонтерській роботі, організації дозвілля.

Пишаємося, що вкотре наші студенти гідно захистили честь alma mater у традиційному 10 ювілейному турнірі «Битва за виш», який проводила Молодіжна рада Дніпра за підтримки департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

У нагородженні студентів ДДМУ, які посіли 3 місце у турнірі «Битва за виш 2023», взяли участь ректорка університету, академік НАМН України, професор Тетяна Перцева та перший проректор, професор Ігор Шпонька. Вони передали учасникам змагань грамоти Дніпровського міського голови Бориса Філатова. Тетяна Перцева вручила студентам сертифікати турніру. Рада студентів підготувала сувеніри та солодощі для всіх учасників.

Після нагородження спілкування зі студентською молоддю продовжилося в неформальній обстановці. Студенти розповідали не лише про перебіг турніру, а й про нагальні питання, пов’язані з навчанням, матеріально-технічним забезпеченням, проживанням у гуртожитках тощо. Ректорка ДДМУ цікавилася проблемами, відверто відповіла на всі актуальні питання, подякувала активу студентів за співпрацю й зазначила, що керівництво університету завжди відкрито до зустрічей та конструктивних діалогів.