Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Одинадцятий рік поспіль Дніпропетровська облдержадміністрація проводить конкурс серед талановитих студентів. Найкращих обирають у десяти номінаціях. Хто ж цьогоріч представить ДДМУ на обласному конкурсі?

Нещодавно у Дніпровському державному медичному університету підбито підсумки організованого радою студентів ДДМУ конкурсу «Студент року 2021», у якому взяли участь студенти денної форми навчання 2 – 6 курсів, котрі мають високі показники в навчанні, займаються науково-дослідною роботою, беруть активну участь у громадському житті університету.

За рішенням ради студентів ДДМУ визначені переможці в таких номінаціях:

 

Розумник року - Любов Кротова 

6 курс медичного факультету, староста СНТ кафедри соціальної медицини, громадського здоров’я та управління охороною здоров’я, учасниця наукової конференції студентів та молодих учених Дніпровського державного медичного університету «Новини та перспективи медичної науки».

Розумник року – Олександр Тішков 

4 курс медичного факультету, відмінник року, займає найвищі місця в рейтингу потоку за результатами навчання, має 2 публікації в збірниках матеріалів міжнародних конференцій, 1 статтю в закордонному науковому журналі, співавтор тез, підготовлених для XXI наукової конференції студентів та молодих учених «Новини і перспективи медичної науки» м. Дніпро.

Громадський діяч року – Анастасія Громова 

2 курс факультету медицини та фармації, співорганізаторка та учасниця понад 100 молодіжних заходів на базі КЗ «Центр молодіжних ініціатив» Кам'янської міської ради, отримала подяку за вагомий внесок у розвиток державної молодіжної політики Дніпропетровської області та з нагоди дня молоді, подяку за розвиток студентського руху, за активну участь у житті міста.

Волонтер року – Анна Комарова 

голова сектору з питань волонтерства, організаторка акції «Допомога мамам з особливими дітьми», організаторка волонтерської допомоги притулку тварин, активна учасниця наукових гуртків.

Інноваційний прорив року – Олена Бондаренко

2 курс факультету медицини та фармації, призерка III (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2020 році, має високі показники успішності з усіх навчальних дисциплін, староста гуртка кафедри біохімії та медичної хімії ДДМУ, має публікації в наукових журналах, бере участь у конференціях.

Лідер студентського самоврядування – Олександр Аджимуратов

5 курс медичного факультету, голова студентської ради гуртожитку, активний учасник громадських заходів місцевого та всеукраїнського рівнів: брав участь у волонтерському забігу Almaz Group Dnipro Marathon (21 км), в акціях з донорства крові, культурних та просвітницьких заходах серед студентів, а також у «суботниках» на території, прилеглій до корпусів ДДМУ, зборах коштів для дитячих будинків у м. Дніпро.

Спортсмен року – Олександр Нестройний

3 курс факультету медицини та фармації, капітан команди університету з футболу, переможець турніру з футзалу серед лікарів Запорізької області у складі ДніпроФам, срібний призер з мініфутболу серед аматорських команд сезону 2021 (перша ліга), чемпіон з мініфутболу серед аматорських команд сезону 2020 (екстраліга), чемпіон Кіровоградської області з футзалу 2020/2021 (перша ліга).

Унікальна номінація року – Семен Фрейвальд

6 курс медичного факультету, староста СНТ з неврології, амбасадор донорства плазми в Дніпрі, пропагує донорство плазми серед студентів медичного університету. Організатор дебатного клубу в медичному університеті, член наукового комітету ДДМУ.

Науковець року – Марія Мавропуло

5 курс медичного факультету, протягом всього навчання займає одне з перших місць у рейтингу потоку, бере активну участь у наукових конференціях, має публікації в наукових журналах.

 

Усі вони представлять Дніпровський державний медичний університет на обласному конкурсі «Студент року Дніпропетровщини 2021». Побажаймо нашим обранцям перемоги.