Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні викладачі, студенти, співробітники!

 

Від щирого серця вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань!

Цей день об’єднує всю нашу країну, яка героїчно захищає свою незалежність. Разом із народом України ми долаємо труднощі та випробування, які принесла нам агресія російської федерації. Війна, безумовно, вплинула на всі сфери життя нашого навчального закладу, але не змогла зламати наше прагнення до надання якісних знань, збереження кадрового потенціалу і контингенту отримувачів освіти.

1 вересня – особливий день для всіх учасників освітнього процесу, для всіх, хто живе за особливим навчальним календарем.

Дорогі наші студенти, саме ви є представниками покоління українців, для яких слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» набули особливе звучання, стали способом життя. Вам належить стати творцями новітньої України. З огляду на це ви маєте бути цілеспрямованими, наполегливими, активними в отриманні професійних знань. Ваше успішне навчання буде наближати нашу перемогу.

Шановні викладачі, дякую вам за вашу енергію, натхнення, самовіддану працю і високий професіоналізм. Бажаю, щоб новий навчальний рік пройшов під мирним небом, надихнув на нові творчі звершення і зміцнив наш дух.

З Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості доброти і людяності!

 

В.о. ректора, академік НАМН України,
професор Тетяна Перцева