Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

День, в який ми вшановуємо подвиг наших оборонців, героїв сучасності, які в один момент відмовилися від повсякденного життя й стали на захист миру та свободи нашої держави.

До захисту України сьогодні долучився чи не кожен українець. Тож це свято справді народне.

Споконвіку 14 жовтня відзначається велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Воно набуло особливо важливого змісту, адже пов’язане із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Тому з часів проголошення Незалежності це свято відзначається ще й як День Українського козацтва.

Нам є чим і ким пишатися! Наші захисники й захисниці, гідні нащадки пращурів-козаків, показали всьому світові, що вони здатні захистити Україну, її громадян, її незалежність та свободу. В їх лавах демонструють зразки мужності та героїзму й медичні працівники. На полі бою, у лікувальних закладах вони цілодобово ведуть боротьбу за життя та здоров'я наших воїнів і мирних громадян. Справжня сила українського війська в єдності, у патріотичному дусі, який не побороти ворогам, у самовідданості, незламності та вірі в перемогу!

Низько вклоняємось і віддаємо данину пам’яті тим, хто поклав своє життя за мир та цілісність нашої держави. Вічна пам’ять загиблим!

Слава Україні! Героям Слава!