Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Для українців минулий 2022 рік залишиться в пам’яті як рік трагічних подій, пов’язаних з віроломним вторгненням російської федерації.

Для Дніпровського державного медичного університету він запам’ятається численними випробуваннями як в утриманні контингенту слухачів, так і в збереженні викладацького складу, проведенням навчального процесу в умовах воєнного часу. Джерелом єднання колективу викладачів і студентів було бажання наблизити перемогу, підтримати наших воїнів.

Поряд з виконанням професійних завдань колектив університету розгорнув широкомасштабну волонтерську діяльність, яка дістала підтримку в суспільстві.

Стежина людської вдячності простягнулася від медичних закладів і громадських організацій до військових установ і особисто громадян. Так, на ім’я ректора Т. О. Перцевої та трудового колективу ДДМУ надійшов лист-подяка від центру ортопедії та травматології лікарні ім. І. І. Мечникова за важливу допомогу, таку необхідну в цей складний час, за активну громадську позицію та невтомну працю.

З подякою звернулася адміністрація та колектив КЗ «Панасівського ГП» ДОР за систематичну гуманітарну допомогу закладу, за людську сердечність і милосердя.

Керівництво гінекологічного відділення КП «ДОДКЛ» ДОР висловило слова щирої вдячності співробітникам ДДМУ за підтримку та надання відділенню необхідного медичного обладнання, за небайдужість та патріотизм.

За надання допомоги постраждалим бійцям Збройних сил України та територіальної оборони, за людяність і чуйні серця подякував колективу університету волонтерський центр «Оберіг».

Тож не зупиняємося на досягнутому та продовжуємо нарощувати масштаби допомоги.