Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Відповідно до наказу ректора від 8 грудня 2023 року у Дніпровському державному медичному університеті з 15 січня 2024 р. проходить зимова екзаменаційна сесія.

Здобувачі освіти денної форми навчання складають комплексні іспити у формі тестування, що дозволяє оцінити знання студентів об’єктивно та незалежно.

Студенти 3-го курсу медичного та міжнародного факультетів ДДМУ розпочали зимову сесію зі складання іспиту з медичної мікробіології. Іспит проведений на кафедрі мікробіології, вірусології, імунології, епідеміології та медико-біологічної фізики і інформатики в аудиторному форматі. З урахуванням заходів безпеки, він пройшов у спеціально облаштованому укритті.

Вже не вперше іспит проходить у формі тестування згідно з вимогами КРОК-1. Методологічною основою технології тестових іспитів є державні стандарти вищої освіти України, які узгоджені з міжнародними стандартами ISO i EC та Standards for Educational and Psychological Testing. Для проведення тестових іспитів як інструменту перевірки якості підготовки фахівців для галузі охорони здоров'я в Україні розроблено програмно-технічний комплекс підтримки технології стандартизованого тестування. Процес тестування проводився з використанням бланкових форм з подальшим комп'ютерним скануванням результатів та обробкою в нормативні терміни.

Здобувачі освіти, дотримуючись правил академічної доброчесності, демонстрували свої знання з медичної мікробіології, які вони отримали від кваліфікованих викладачів кафедри протягом другого та третього курсу навчання в ДДМУ. Кафедра пишається своїми студентами, які долають виклики сьогодення, опановують якісні знання та отримують високі бали на іспитах.