Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

17 травня 2024 року у міському Палаці дітей та юнацтва відбувся щорічний міжвишівський конкурс колективів художньої самодіяльності «Студентська весна – 2024, в якому взяли участь студенти ДДМУ. У заході взяли участь 11 вищих навчальних закладів нашого міста.

У цьогорічному складі журі - представники культурної сфери, серед яких відомі артисти, зірки комедійного жанру Андрій Кит і Тетяна Песик, співачка Ксенія Башибулар, військовий диригент Дніпропетровського гарнізону Олександр Жарій, а також представники волонтерського руху та студентської спільноти.

Дніпровський державний медичний університет представили ведучі - студенти 1 курсу Богдан Андреєв та Вероніка Стрельцова. Пісню «Два кольори» виконала першокурсниця Тетяна Гергель, студентка другого курсу Поліна Лиса запропонувала на розсуд журі пісню «Обійми». Запальну атмосферу на сцені та в залі створили студентка другого курсу Софія Бабкова та її партнер Гліб Лисогор, солісти ансамблю бального танцю «Каскад», які виконали пристрасне танго.

11 команд-учасниць конкурсу представили різноманітні номери – у вокальному, танцювальному жанрах, і навіть у жанрі театру тіней.

Увесь призовий фонд на волонтерських засадах за згодою всіх учасників спрямовано на закупівлю двох автівок для 128-ї бригади ТрО.

Вітаємо нашу студентську команду, яка за результатами конкурсу нагороджена дипломом в номінації «Творчість заради перемоги»!