Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

16 травня 2024 року студенти 4-6 курсів взяли участь в олімпіаді з неврології, яка складалася з трьох турів. У першому, тестовому, взяли участь 27 студентів. До другого пройшли 15 учасників, які змагалися фіналі в форматі батлу, справжнього неврологічного поєдинку. 

За рішенням викладацької ради до фінального туру пройшли 5 найбільш підготовлених та найкмітливіших учасників.

Родзинкою заходу стали завдання для фіналістів - неврологічні загадки, створені за допомогою штучного інтелекту. Студенти проявили неабияку ерудованість, креативність та наполегливість. Цікаві дискусії не залишили байдужим жодного слухача.

Поки журі підбивало підсумки та визначало переможців, староста студентського наукового гуртка Лейла Наджафова провела для учасників цікавезну презентацію-екскурс «Неврологія в кіно».

Тож оголошуємо результати змагань. 3 місце посіла студентка 4 курсу медицини і фармації Софія Фільштинська, 2 місце - студент 4 курсу медичного факультету Максим Оберемок, 1 місце - студентка 4 курсу медичного факультету Ольга Шевцова. Переможців та призерів нагородив і привітав завідувач кафедри неврології професор Олександр Іванович Кальбус.

Щиро радіємо, що наша студентська молодь прагне до знань! Так тримати! Бажаємо нашим студентам нових перемог!