Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Організаційний комітет повідомляє, що збірник матеріалів конференції студентів та молодих вчених «Новини і перспективи медичної науки» вже доступний до завантаження.

У конференції взяли участь понад 300 молодих науковців та їх керівників з 26 кафедр нашого університету, підготувавши загалом 169 наукових робіт! Також до конференції виявили зацікавленість вчені Харківського та Івано-Франківського медичних університетів, а також учениця «Науковий медичний ліцей “Дніпро” Дніпропетровської обласної ради».

Серед важливих фундаментальних та науково-прикладних тем – актуальні питання сьогодення, серед яких: менеджмент бойових травм, ментальне здоров’я в умовах війни, роль штучного інтелекту і перспективи використання телемедицини, а також багато інших ґрунтовних досліджень.

Конференція об'єднала дослідників з різних галузей медичної науки для обміну досвідом та обговорення актуальних наукових питань. Ми впевнені, що результати досліджень, наведені у збірнику, стануть важливим внеском у розвиток медичної науки та технологій. Дякуємо всім учасникам за активну участь та цінні наукові внески!

Завантажити збірник матеріалів конференції можна за посиланням: https://rb.gy/arup0w