Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

31 травня - останній день очного циклу для інтернів-терапевтів 1-го року навчання на кафедрі внутрішньої медицини 1 (завідувачка - професор Людмила Іванівна Конопкіна). Далі інтерни повертаються на свої заочні бази, а з викладачами кафедри побачаться знову вже у лютому 2025.

Протягом останнього травневого тижня викладачі кафедри влаштували для лікарів-інтернів декілька сюрпризів. Спочатку на них чекало справжнє змагання. Молодим колегам було запропоновано підготувати доповіді з розбором клінічних випадків зі своєї практичної роботи. Деякі з них були настільки професійними, що відверто вразили навіть викладачів кафедри з чималим досвідом професійної діяльності. Кращих доповідачів нагородили пам'ятними подарунками та смаколиками.

Останній день очного циклу хотілося відзначити по-особливому. Тож викладачі кафедри разом зі своїм молодшими колегами відвідали Ботанічний сад Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. В останній день весни 2024 року, коли усім так хочеться мирного літа.

Висловлюємо щиру вдячність директору Ботанічного саду Анатолію Миколайовичу Кабару за двогодинну цікавезну екскурсію оранжереєю та садом. Наші викладачі та інтерни почули багато фактів про світ рослин, що дивує, заворожує та лікує, побачили багато справжньої краси.