Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Святкова атмосфера панувала в музеї історії ДДМУ 26 червня, де пройшла урочиста церемонія випуску студентів медичного факультету (декан – професор В. І. Жилюк). Цьогоріч понад 230 випускників увійдуть в історію ДДМУ та відкриють нову яскраву сторінку свого життя.

Зі святом випускників привітала ректор, академік НАМН України, професор Тетяна Олексіївна Перцева:

«Дорогі наші випускники, вітаю вас з одним із найважливіших кроків у вашому житті. Сьогодні ви отримаєте диплом про вищу медичну освіту. Напевно, за час навчання вам випали найважчі випробування: карантин і війна, постійні сирени й вимкнення електрики. Проте ви подолали всі перешкоди й здобули ґрунтовні знання. Підтвердженням вашого успішного навчання стали результати підсумкової атестації, згідно з якими наш університет посів 1 – 2 місця в рейтингу серед інших навчальних закладів. Сподіваюся, що ці знання в майбутньому дадуть вам можливість реалізувати свій потенціал.

Дякую також за проведену вами велику волонтерську роботу: це і збір коштів на купівлю автомобілів та забезпечення інших потреб військових на фронті, і донорство, і допомога в медичних закладах. Ми, ваші викладачі та вчителі, віримо, що кожен із вас стане справжнім професіоналом своєї справи.

Успіхів вам на життєвому шляху і не забувайте стіни рідної альма-матер. Нехай щастить!»

У церемонії вручення дипломів взяли участь перший проректор, професор Ігор Станіславович Шпонька, декан медичного факультету, професор Володимир Іванович Жилюк, заступник декана, доцент Олександр Адольфович Алєксєєнко.

Вручення дипломів відбувалося під щирі оплески всіх присутніх. Привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції створювали піднесену атмосферу урочистості.

На завершення свята відбулася вже традиційна фотосесія випускників.