Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

27 червня 2024 року в музеї університету відбулася урочиста церемонія вручення дипломів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Медицина» англомовним та франкомовним випускникам міжнародного факультету Дніпровського державного медичного університету.

На початку засідання прозвучав гімн України. Далі з вітальною промовою від імені адміністрації навчального закладу до випускників звернувся декан міжнародного факультету професор Роман Разумний, який тепло привітав випускників із закінченням навчання в університеті та побажав вірити в себе, сміливо долати нові життєві горизонти і зберігати відданість студентській дружбі, пам’ятати настанови вчителів і шанувати батьків, бути сильними і креативними, любити Україну і свою альма-матер.

«Ми дуже хочемо, щоб цей диплом приніс вам удачу та став початком професійного шляху. Пам’ятайте, що омріяний диплом не просто засвідчує вашу кваліфікацію, а доводить належність до багатотисячної медичної родини Дніпровського державного медичного університету. Розвивайтеся, працюйте над самовдосконаленням та прагніть підкорити нові незвідані вершини. Двері університету завжди відкриті для тих із вас, хто має прагнення до знань, удосконалення, успішної кар’єри і свого професійного зростання» – сказав Р. Разумний.

Разом з дипломами найобдарованіші випускники отримали від керівництва університету пам’ятні грамотні з нагоди 104 випуску Дніпровського державного медичного університету. Зі свого боку випускники висловили слова вдячності та глибокої поваги викладачам, керівництву і співробітникам університету за знання та підтримку впродовж років навчання. Привітання, радість і хвилювання випускників, позитивні емоції присутніх викладачів, батьків, запрошених гостей створювали піднесену атмосферу урочистості церемонії. На завершення свята відбулася вже традиційна фотосесія випускників.