Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

17-28 червня у м. Київ відбувся European Public Health Leadership Course (PHLC) - курс Європейського регіонального бюро ВООЗ із лідерства у сфері громадського здоров’я для України. У ньому взяв участь викладач кафедри соціальної медицини, громадського здоров’я та управління охороною здоров’я ДДМУ Віктор Семенов.

Програма курсу «Лідерство у громадському здоров’ї у нестабільні часи» є новою й розроблена з урахуванням поточних потреб системи охорони здоров’я України. Серія курсів (в очному та онлайн-форматі) призначена для п'ятдесяти українських лідерів громадської охорони здоров'я, націлена на підвищення кваліфікації основних концепцій громадської охорони здоров'я, покращення комунікації та інших навичок, пошук інноваційних підходів до розв'язання нагальних проблем охорони здоров'я

Тренінг передбачав дистанційну частину з прослуховуванням лекцій за участю спікерів з різних країн світу, а також практичну частину. Під час навчання учасникам було запропоновано розробити рішення для кейсу в громадському здоров’ї під керівництвом досвідчених фасилітаторів. Усі учасники отримали зворотній зв’язок щодо виконання завдань. Також були проведені практичні заняття щодо ефективної комунікації та менеджменту в громадському здоров’ї.

У заході взяли участь лектори та учасники з різних сфер діяльності галузі охорони здоров’я. Це був інтенсивний тренінг з активним обміном досвідом. Збираючи знання від широкого кола експертів та видів діяльності, цей курс PHLC націлений на формування майбутніх лідерів громадської охорони здоров'я.