Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

2024 року інтернатуру на кафедрі внутрішньої медицини 1 Дніпровського державного медичного університету (завідувачка – професорка Людмила Конопкіна), де лікарі-інтерни опанували необхідні професійні компетентності, закінчили 54 особи. 

На клінічній базі КНП "МКЛ № 6" ДМР відбувся урочистий захід, на якому вчорашні інтерни отримали сертифікати лікаря-спеціаліста.

На згадку про навчання кожен випускник отримав листівку на кафедрі з напутніми словами викладачів:

«Дорогий колего! Сьогодні у тебе особливий день – він водночас і радісний, і трішки сумний…Пам’ятаєш, колись ти обрав благородну професію? Найкращу з усіх! І ти довго йшов до своєї мети – через роки становлення й розвитку, роки накопичення знань та аналітичної довершеності.

На жаль, на твою долю припало багато випробувань, які мало хто міг собі уявити, – епоха пандемії, повномасштабне військове вторгнення… Біль, розпач, тривога… Стрес і неспокій… Але попри все ти вистояв! Ти усе здолав! Ти зміг!

І ось уже позаду не лише студентські будні – тепер уже й два роки інтернатури позаду. Отож сьогодні ти вже ЛІКАР!

І ми горді тобою! Ти отримав міцні знання, ти стоїш на порозі нових можливостей – саме тобі розбудовувати вітчизняну медицину, якою будуть пишатися наступні покоління, ті, що прийдуть після тебе.

У добру путь! І пам’ятай: ми завжди поряд!».

Alma mater бажає випускникам інтернатури успішної самостійної професійної діяльності!