Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні  викладачі, співробітники, студенти!

Прийміть найщиріші вітання  з  одним із найголовніших християнських свят – зі Світлим Великоднем. Саме цього дня Ісус Христос, який  своєю смертю спокутував людські гріхи, воскрес. Здавалося б, неможливе стало можливим. І саме тому щоріч з особливим трепетом  ми зустрічали це свято духовного очищення і просвітління.

Нинішній пасхальний квітневий день засмучений агресивною, кровопролитною війною з жорстоким ворогом, який приніс в нашу країну страждання, смерть  жінок, дітей, літніх людей лише за те, що вони українці.

Але навіть  в такий тяжкий час випробувань не применшується велич  Воскресіння Господнього, а навпаки – додає сил, енергії, віри  у непереможність нашого народу, у відновлення українських сіл і міст, у перемогу правди над брехнею, світла над тьмою, добра над злом.

Шановні викладачі, співробітники, студенти! Кожен з вас на своєму місці вносить  власну  часточку у встановлення миру на рідній землі.

Тож  хай яскраве світло Великодня  ще більше  зміцнить вашу віру, окрилить надію і помисли! Адже  Ісус Христос  завжди дивиться на нас з Небес люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них.