Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

9 листопада 2022 р. буде проведений Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Закликаємо всіх охочих викладачів, співробітників та студентів приєднатися до його написання, а також взяти участь у нашому фотоконкурсі!

Для написання диктанту потрібно 9 листопада, об 11:00 за київським часом, увімкнути:

Для участі у фотоконкурсі ДДМУ необхідно  зробити фото (не більше 2 від кожного учасника) на тему «Я пишу радіодиктант національної єдності» і надіслати його на електронну адресу пресцентру ДДМУ (для викладачів та співробітників). 

Фотоконкурс для студентів проводиться на сторінках Ради студентів у Фб та Інстаграм.

Під кожним фото просимо вказати ім’я та прізвище автора. Світлина має відповідати заявленій темі та бути художньо цікава. Якщо ви не маєте можливості зробити фото безпосередньо в момент написання диктанту, зробіть це пізніше, під час його повтору, однак на фото повинно бути видно процес написання диктанту або зацікавленого слухача, який один чи в колі сім’ї, з друзями чи колегами пише диктант. Вітається використання української символіки, елементів національного дрес-коду.

Прийом робіт триватиме 9-10 лиcтопада, після чого будуть оголошені результати та опубліковані світлини переможців на  сайті ДДМУ та у соцмережах.

Автори трьох найкращих фото будуть нагороджені заохочувальними призами. Їх підготували для переможців профспілкові комітети співробітників та студентів.

Плекаємо рідну мову. Запрошуємо долучитися всіх охочих. Чекаємо на ваші фото!