Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановна наша студентська молодь!


17 листопада в більшості країн світу відзначається День студентів. Свою волелюбність, згуртованість та креативність наші студенти підтверджують протягом десятиліть, сміливо відповідаючи на виклики часу.

Саме в студентські роки вибудовується фундамент професійного життя, сповнений мрій і сміливих кроків до нових горизонтів. Тож здобувайте знання, будьте наполегливими і впевнено долайте перешкоди. У лікарській професії все ґрунтується на знаннях, які ви будете накопичувати впродовж усього життя.

Війна росії проти України докорінно змінила життя нашої молоді і країни загалом. Трагедія зміцнила нас, піднесла національну гідність, стала поштовхом мужності на полі бою і в мирних містах.

Ми пишаємося нашими студентами, які сьогодні тримають медичний фронт у лікувальних закладах, беруть активну участь у волонтерському русі, співпрацюють із соціальними службами, наближаючи нашу перемогу.

У день вашого традиційного свята бажаємо, щоб роки навчання в університеті стали знаковими у вашому житті. Ви - надія нашої медицини, майбутня армія охоронців життя і здоров'я українців. Нехай у ваших серцях назавжди зберігається романтизм студентських літ, а професіоналізм сягне вимог світової медицини.

З Міжнародним днем студентів!



Ректор Дніпровського державного медичного університету,
академік НАМН України, професор Тетяна Перцева