Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Дніпровський державний медичний університет у тісній співпраці з Дніпропетровським клінічним об'єднанням швидкої медичної допомоги.

Дніпровське клінічне об'єднання швидкої допомоги (генеральний директор - Вікторія Геннадіївна Корпусенко) є однією з найпотужніших клінічних баз ДДМУ. Це дійсно унікальний заклад, у якому цілодобово надається спеціалізована допомога з широкого спектра невідкладних станів. Сьогодні, в умовах війни росії проти України, яка триває другий рік поспіль, цей заклад працює і як хаб для особливого контингенту. Не випадково, що на базі об'єднання розташовані 9 кафедр медичного університету, а саме:

Завдяки постійній увазі, взаємодії та підтримці керівників лікувального закладу та особисто генерального директора В. Г. Корпусенко, на кафедрах облаштовані сучасні навчальні й комп'ютерні класи, зокрема - спеціалізований клас для визначення груп крові. Лікарня забезпечена сучасним реабілітаційним, діагностичним та хірургічним обладнанням. Наші студенти та лікарі-інтерни мають можливість спостерігати за його роботою та навчатися на ньому працювати. Дуже важливим є те, що студенти долучаються до лікувального процесу, мають можливість супроводу пацієнтів від приймального та діагностичного відділень до стаціонарного, а також до операційних та маніпуляційних. Вони не просто спостерігають весь шлях, а й навчаються надавати лікарську допомогу на різних етапах.

Об'єднання тісно взаємодіє з органами місцевої влади. За підтримки мера міста Дніпра Бориса Альбертовича Філатова ведеться активна розбудова нових відділень. Завдяки майстерності та високому професіоналізму голови комісії з охорони здоров'я Дніпровської міської ради Євгенії Михайлівни Дітятковської створено регіональний алергологічний центр європейського рівня, де облаштовані сучасні приміщення для якісного навчання студентів-медиків.

На думку заступника в.о. медичного директора з організації надання медичної допомоги Дніпровського клінічного об'єднання швидкої допомоги Тетяни Борисівни Ушакової досвідчені педагоги - викладачі університету відкривають перед лікарями шлях до справжнього лікарського мистецтва. Співпраця професорсько-викладацького складу пліч-о-пліч із практичними лікарями дозволяє впевнено рухатися до невідкладної медицина майбутнього.